Szász István

Kapcsolat: 

Szász István E.V.

Székhely: 2310 Szigetszentmiklós Kakukkfű utca 178

Tel: +36 70 639 2470

e-mail: szasz.steve@gmail.com   szasz.istvan@zoldfutes.hu

Kedves látogató, ha megengeded, írok egy pár sort magamról.

Szász István vagyok. Gyerekként nem sok fogalmam volt a gépészethez, „úgy gondoltam”, hogy, a falból kifolyó vizet Mózes, a botjával fakasztotta vala.

Megjött a felnőtkor, az önállóság, hát dolgozni kellet. Épületgépészeti kereskedelemben helyezkedtem el ahol gyorsan rájöttem, hogy nem sok köze volt Mózesnek a vizünkhöz. Kisraktárosként kezdtem, rövid időn belül raktárvezető, majd értékesítő és egy év után üzletvezetőként gyúrtam magamba a tudást. Ekkor már nagyon szerettem a szakmát. Mindig az volt a szemléletem, hogy minden év arra való, hogy tanuljunk, mert azzal biztosan jobbak leszünk a következő évre.

Mindezt sok-sok évig tapostam, közben volt egy pénzügyi válság, de tudtam, hogy kitartással, szorgalommal és kiváló munkatársakkal növekedésre vagyunk ítélve. A növekedés folyamatos volt, amit több alkalommal is díjaztak az akkori munkaadóim.

Idézet egy emléklapról amivel megajándékoztak:

„A céges díj küldetése, hogy elismerje munkatársainkat: azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, hozzáállása, mindennapi munkája, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára.”

Mindig motivált a siker és tudtam, hogy a sikerhez példamutatásra, emberiségre, megbízhatóságra és minőségre van szükség!

Közben a munkám mellet évek alatt a kivitelezésben, is bele kóstoltam. Kezdetben csak, hogy megértsem azokat a termékeket amivel kereskedtünk, de idővel jobban megtetszett és így magánvállalkozást indítva, ma már több éve azt dolgozhatok amit szeretek.

Egy fiú gyerek édesapja vagyok! Kedvenc szórakozásaim, a tágas családi összejövetelek, a pingpong, a barkácsolás és kertészkedés.

Hogy mivel vagyok jobb, mivel tudok többet mind a versenytársaim?  Nem szoktam megítélni vagy elítélni a versenytársakat. Minden versenytárs biztos, hogy valamiben nagyon jó, inkább azt a jót megfigyelem, eltanulva törekszek az ügyfeleimet a legjobban kiszolgálni.

Köszönöm, hogy eddig elolvastad, most én szeretnélek téged megismerni. Beszéljük emailen, telefonon vagy akár személyesen, és találjuk ki, hogy  melyik az a fűtési, hűtési megoldás, ami számodra a legoptimálisabb lehet. Beszéljünk, legyen szó kazáncsere, hőszivattyús rendszer, fűtési rendszer tisztítás vagy akár locsoló rendszer kiépítése. 

Szász István