Fűtési rendszer tisztítás

Ajánlatkérés

Fűtőtest ellenőrzésé tisztítás után

A fűtési rendszerek koszolódását vagy akár eltömődését a rendszerben megtalálható vas alkatrészek korróziója okozza. A régi gázkazánok könnyedén megbirkóztak a fém iszappal de a mai korszerű kondenzációs kazánok nagyon érzékenyek a szennyeződésre. Ezért nagyon fontos kazáncsere előtt a teljes fűtésrendszer tisztítása. Sajnálatos módon akár két három hónap működés után is eltömődhet a kazántest. Ez az eltömődés nem garanciális probléma egyik kazán gyártónál sem. Akár százezres nagyságú is lehet egy kazántest tisztítása. Ezért is nagyon fontos a fűtési rendszer tisztítás.

Másik szempont amiért a fűtésrendszer tisztítása nagyon fontos  az az hogy a hőleadók vissza kapják teljes hőleadó képeségüket. A hőleadók lehetnek padlófűtés, fal, mennyezet fűtés de akár radiátorok is. Padlófűtés esetén ha már csak foltokban érezzük a hőt érdemes hőkamerával megvizsgáltatni. A hőkamera pontos képet ad hogy hol és mennyire van elkoszolódott a hőleadó felület. Tisztítás után érdemes újbóli vizsgálatot tenni hőkamerával, hogy meggyőződjünk nem maradt ki tisztítatlan rész. 

Ugyan, a hőkamerát mi a hőleadók vizsgálására alítottuk hadrendbe, de még számos más építési vagy nem építési területen használható, mint például, házak szigeteltségének vizsgálata, nyílászárók, csőtőrések, és elektromoságban. 

Fűtési szezonban könnyedén megállapíthatjuk vizsgálattal, hogy hol van a legnagyobb hő vesztességünk, hogy hol szökik el a legtöbb hő a házból. Ezt javítva, szigetelve megspóroljuk az elillant drága energiát.

Amennyiben mi leszünk megbízva a fűtésrendszer tisztításával, úgy a hőkamerás vizsgálatot, kérésre díjmentesen szolgáltatjuk. 

Kérje bátran ajánlatunkat.

A fűtési rendszer tisztítást ezzel a géppel végezzük

ROTHENBERGER ROPULS eDM Mosókompresszor

Ivóvízvezetékek átmosásához pulzáló préslevegő-vízkeverékkel eliszaposodott padlófűtések és vízmelegítők átmosásához.

Jegyzőkönyvet is készít, melyet azonnal elküldhető a megadott email címre. A mosási adatok átvihetőek Bluetooth segítségével, így még precízebb és professzionálisabb a munkafolyamat.

  • Padlófűtések iszaptalanítására
  • Könnyen karbantartható
  • Egyszerűen kezelhető
  • Rozsdaiszap és egyéb lerakódások eltávolítására alkalmas
  • Tiszta és tökéletesen higiénikus csőrendszer
  • Abszolút olaj-és vízmentes levegőellátás